ESTETINĖ MEDICINA

ESTETINĖ MEDICINA

Dėl organizme vykstančių natūralių procesų – hialurono ir kolageno mažėjimo – bėgant metams odos būklė keičiasi – ji ima labiau sausėti, sumažėja elastingumas ir atsiranda pirmųjų mimikos raukšlių. Nors odos senėjimas itin priklauso nuo genetikos ir gyvenimo būdo, odos pokyčiai priklauso ir nuo to, kaip patys ja rūpinsimės. Saulės vonios ar dažnas lankymasis soliariume, rūkymas, stresas, nevisavertė mityba – prie to itin prisideda. Žinoma, užkirsti kelią odos pokyčiams galima pasitelkus profesionalų atliekamas ir specialiai jums parinktas estetinės medicinos procedūras. Suburta „Altamedica“ gydytojų dermatovenerologų ir estetinės medicinos specialistų komanda, taikydama invazines ir neinvazines procedūras, pasirūpins ne tik Jūsų odos ir plaukų grožiu, bet ir sveikata.

PASLAUGOS

GYDYTOJAI

Palikti atsiliepimą:

Atsiliepimai:

Atsiliepimų nėra.

KLINIKOS

Kas yra estetinė medicina?

Tai – greitai besivystanti medicinos sritis, kurios esmė – sveikatos priežiūros ir grožio puoselėjimo dermė. Estetinei medicinai priskiriamos procedūros ne tik padeda stabdyti odos senėjimą, bet leidžia užkirsti kelią nelaukiamiems odos pokyčiams. Estetinės medicinos specialistai, atlikdami procedūras, pasiekia gilesnius odos sluoksnius, kuriuose slypi tikrasis odos grožis ir jaunystė. Nors atsukti laiko neįmanoma, tačiau laiku pradėtos taikyti ir tinkamai parinktos estetinės medicinos procedūros leis džiaugtis jaunatviška išvaizda ilgiau.

Estetinės medicinos procedūros yra skirstomos į keletą skirtingų sričių:

Kokios estetinės medicinos paslaugos teikiamos?

„Altamedica“ Senamiesčio šeimos klinikoje atliekamas platus spektras skirtingų procedūrų:

Technologijos estetinėje medicinoje – kasdienė realybė

Šiandien estetinėje medicinoje naudojamos modernios technologijos, kurios užtikrina procedūrų saugumą ir efektyvumą. Šios technologijos leidžia atlikti procedūras praktiškai nepažeidžiant odos ir taip sutrumpinant po procedūrinį laikotarpį. „Altamedica“ Senamiesčio šeimos klinikoje naudojamas naujos kartos, diodinis lazeris „MeDioStar MONOLITH“. Nors plaukų šalinimo metu šviesa prasiskverbia kelis milimetrus į odą, lazeryje integruotas odą vėsinantis elementas prieš pat šviesos impulsą atvėsina paviršinį odos sluoksnį. Todėl procedūra yra neskausminga, o nepageidaujamų reiškinių tikimybė – nedidelė.

Svarbiausia – saugumas ir etikos principai

„Altamedica“ Senamiesčio šeimos klinika yra licencijuota medicinos įstaiga, kurioje estetinės medicinos procedūras atlieka kvalifikuoti specialistai, turintys reikiamą medicininį išsilavinimą. Prieš kiekvieną procedūrą būtina gydytojo dermatovenerologo arba estetinės medicinos specialisto konsultacija, kurios metu įvertinamos kontraindikacijos, pacientas informuojamas apie galimas procedūrų rizikas ir po procedūrinį laikotarpį. Kalbant apie pacientų lūkesčius ir realistiško procedūrų rezultatą, estetinės medicinos srityje dirbantys specialistai laikosi etikos principų.

Estetinės medicinos procedūrų nauda

Po procedūrų dauguma pacientų pasidalija savo patirtimi ir tai, ką jiems suteikė procedūrų rezultatai. Svarbu pabrėžti, kad estetinės medicinos procedūros ne tik patobulina išvaizdą, bet ir prisideda prie bendros sveikatos ir savijautos puoselėjimo. Dauguma pacientų įvardija, kad atliktos procedūros padidina pasitikėjimą savimi ir pagerina emocinę savijautą.

Taip pat pacientai pastebi, kad estetinės medicinos procedūros pagerina gyvenimo kokybę – sumažina diskomfortą (dėl nepageidaujamų odos darinių, įauginėjančių plaukelių, nuolatinių bėrimų ar plaukų slinkimo) ir tausoja jų laiką (pamiršus apie kasdienį plaukų šalinimą).

Kaip vieną svarbiausių estetinės medicinos naudų pacientai išskiria galimybę užkirsti kelią odos vėžiui. Būtent profilaktiniai vizitai pas gydytoją dermatovenerologą – efektyviausias būdas užkirsti kelią odos vėžiui arba diagnozuoti jį ankstyvoje stadijoje, kuomet visiško išgijimo tikimybė – pati didžiausia.

„Altamedica“ Senamiesčio šeimos klinikoje jūsų lauks platus spektras estetinės medicinos procedūrų, kurios atliekamos naudojant profesionalias priemones ir modernią įrangą. Šias procedūras atlieka licencijuoti specialistai, kurie laikosi ne tik visų saugumo garantijų, bet ir etikos aspektų. Nesate tikri, kokios procedūros Jums reikia, kviečiame registruotis specialistų konsultacijoms, kurių metu gydytojas ar estetinės medicinos specialistas, įvertinęs Jūsų odos būklę ir problematiką, padės išsirinkti tinkamiausią procedūrą.